heet u van harte welkom!

Trouwplannen

Uw trouwdag doorbrengen in Gasterij De Afspanning maakt van Uw dag een ware belevenis. Wat dacht u ervan wanneer u uit het Gemeentehuis of de Kerk komt voor u en uw gasten een welkom door ons te laten verzorgen in onze "Café-Zaal" met champagne-cocktail, alwaar er verder de felicitaties in ontvangst worden genomen. Dan als het tijd is voor het bruiloftsmaal, met het gehele gezelschap naar de DinerZaal
Daar staat alles voor u klaar, in de door u aangegeven opstelling en/of tafelschikking. In deze warme privé zaal genieten van het voortreffelijke eten. Het grote voordeel van deze aparte zaal is, dat u niet gestoord kunt worden door de band, die aan het opbouwen is voor uw avondprogramma, of door gasten die te vroeg op de receptie of het feest arriveren. Na het dessert is het dan eindelijk zover, het feest kan beginnen.

U wordt als bruidspaar verwacht in onze grote feestzaal, voor het verwelkomen van uw gasten voor de receptie of het feest. Zoals u ziet beschikt u voor uw Bruiloft over 3 verschillende zalen, waardoor er voor elk moment van de dag, het meest optimaal genoten kan worden. Dit alles wordt aangeboden zonder extra zaalhuren of andere extra kosten.